Во козметичката Азија 2023 година чекаат возбудливи случувања

Во козметичката Азија 2023 година чекаат возбудливи случувања

2023-11-08

Октомври беше возбудлив месец за нашиот посветен тим!По успешното учество на изложбите SupplySide West и CPHI Барселона, сега присуствуваме на in-cosmetics Asia 2023. Овој настан зазема посебно место во нашите срца бидејќи бевме составен дел од глобалното семејство „The in-cosmetics Group“ за неколку години.

Сосема не е изненадувачки, нашиот клучен збор останува „Хијалуронска киселина“!Одвојте миг повторно да ја разгледате оваа „повратна“ фотографија додека се подготвуваме да ги пречекаме сите со иста жар овој пат.

xav (4)
xav (2)
xav (3)

Во Focusfreda, ние сме посветени на иновациите и квалитетот во индустријата за козметички состојки.Како што се развива светот на козметиката, така се развиваме и ние, а Азија 2023 во козметиката е совршена сцена за да ги прикажеме нашите најнови придонеси.Придружете ни се на ова возбудливо патување и бидете дел од иднината на суровините од деривати на хијалуронска киселина.

Не е изненадување што ги носиме најновите понуди за состојки:
Натриум хијалуронат
Хијалуронска киселина
Глутатион
γ- аминобутерна киселина
Ектоин
Ерготионеин
Про-ксилан
Фулерен

Детали за настанот:
- Датум: 7-ми - 9-ти ноември 2023 година
- Штанд: Т10
- Локација: Меѓународен трговски и изложбен центар во Бангкок, Тајланд

Придружете ни се на in-cosmetics Asia 2023 и потопете се во светот на иновациите во козметиката.Вклучете се со нашиот тим, истражете ги најновите достигнувања во дериватите на хијалуронска киселина и откријте суровини што можат да ги подигнат вашите козметички формулации.

Contact us at sales@focuschem.com or 86+0537-3195566 to schedule a meeting during the event.

#incosmeticsAsia #incosmetics #focusfreda #cosmetics #HialuronicAcid #Innovations

xav (1)
xav (1)

Истражување

Ги барате најдобрите состојки за да ги израмните вашите формули за здравје и убавина?Оставете го вашиот контакт подолу и кажете ни ги вашите потреби.Нашиот искусен тим веднаш ќе обезбеди приспособени решенија за извори.